TRANSPORT

Groupage transport

Klarenbeek Transport is specialist op het gebied van geconditioneerd transport. Dit kunnen FTL’s (Full Truck Loads) zijn, maar ook kunnen wij u helpen met kleinere zendingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van groupage transport.
Groupage transport is het samenvoegen van verschillende kleine ladingen tot één grote lading. Dankzij onze snelle op- en overslag mogelijkheden in onze standplaats Stroe zijn onze transit tijden minimaal en dankzij onze moderne laaddocks is het temperatuurverlies zeer beperkt.

Mogelijkheden

  • Geconditioneerd
  • Multizone temperatuurregeling
  • Internationaal
  • Transport voor derden

Europa

Klarenbeek Transport specialiseert zich voornamelijk op Engeland (enkel FTL’s), Ierland, Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. Voor andere bestemmingen kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Moderne vloot

Onze moderne vloot voldoet aan de strengste eisen, waardoor we toegang hebben tot alle milieuzones. Trekkers met boordcomputer en multi-temp trailers met digitale temperatuurregistratie staan garant voor hoogwaardig transport. Indien gewenst leveren we u een uitdraai van de temperaturen in de trailer gedurende het transport.

Koelopslag, dolavs verhuur en onderhoud

Ontdek klarenbeek’s andere services