Klarenbeek’s overige services

Dolavs verhuur

Dolavs huren? Klarenbeek Transport beschikt over een ruime voorraad. Dolavs hebben zich ruimschoots bewezen als stevig en hygiënisch opslagproduct. Ze beschermen uw kostbare producten onder alle denkbare omstandigheden.

Met Dolavs bespaart u tijd en ruimte. Tijdens het transport, maar zeker ook in de opslag. Ze zijn makkelijk te stapelen, waardoor ze zo min mogelijk ruimte innemen.

Meer weten over de verhuur van Dolavs?

Onderhoud

De ongewenste stilstand bij Klarenbeek Transport is minimaal. Ons geheim? Een jonge vloot en onze focus op preventief onderhoud.

In de werkplaats met wasstraat nemen onze deskundige monteurs dagelijks voertuigen kritisch onder de loep. Gangbare onderdelen van de vrachtwagens en koelmotoren hebben we op voorraad, zodat we snel kunnen schakelen. Zo blijft ons wagenpark in topconditie en bent u verzekerd van tijdige leveringen.

Koelopslag

Mocht u uw producten tijdelijk willen opslaan, dan biedt Klarenbeek Transport hier ook de mogelijkheid voor. Wij hebben ruimte voor ongeveer 300 pallets in onze koelcel en in onze vriescel hebben wij de mogelijkheid om 40 pallets op te slaan.

Neem contact met ons op als u hier interesse in heeft